سوشیالیست

سوشیالیست، مدیر شبکه های اجتماعی

سوشیالیست

سوشیالیست، مدیر شبکه های اجتماعی

در این وبلاگ اطلاعات مفیدی در زمینه مدیریت اینستاگرام و دیگر شبکه های اجتماعی در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

طرز تهیه بادمجان کبابی گیلانی; ساده و خوشمزه

دوشنبه, ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۳ ب.ظ


غذاهای شمالی همیشه به دلیل طعم منحصر به فرد و منحصر به فرد خود شناخته شده است. کباب بادمجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای شمالی است که هم در گیلان و هم در مازندران تهیه می شود. اما روش پخت بادمجان کبابی مازندرانی و بادمجان کبابی گیلانی بسیار شبیه به هم بوده و تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. این غذا کاملا گیاهی است که از گوشت چرخ کرده تهیه می شود و می توان آن را با برنج یا نان سرو کرد.

مواد لازم برای تخم مرغ سرخ شده:

4 عدد بادمجان

انواع گردو 1 فنجان سیب زمینی سرخ کرده

1 اگر

میخک کاریکا 3

3 عدد گوجه فرنگی

سبزیجات معطر شمال 4 مورد

رب انار 1 قاشق غذاخوری

رب آلو 1 قاشق

آب، نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه بادمجان کبابی شمالی

درست کردن بادمجان سرخ شده نوردیک در خانه بسیار آسان است. در ادامه این قسمت می توانید طرز تهیه بادمجان کبابی را یاد بگیرید.

اولین گام؛ تلخی بادمجان را بگیرید

در مرحله اول طرز تهیه بادمجان کبابی باید بادمجان ها را شسته و پوست آن را جدا کنید. برای تهیه این غذا نباید درب بادمجان را بردارید زیرا باعث ریزش بادمجان ها می شود. یک برش عمودی روی بادمجان بزنید و اگر قطر بادمجان زیاد بود با قاشق کمی از داخل بادمجان را بردارید. سپس بادمجان ها را در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. در آخر بادمجان ها را بشویید و با حوله خشک کنید.

مرحله دوم؛ سرخ کردن بادمجان

بعد از خشک شدن بادمجان ها مقداری روغن در تابه بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس بادمجان ها را در روغن سرخ کنید.

سطح سوم. مواد میانی را برای بادمجان کبابی آماده کنید

برای تهیه مواد مرکزی بادمجان شمالی کبابی ابتدا باید پیاز را رنده کنید. در تابه ای کمی روغن بریزید و پیاز را در روغن تفت دهید. وقتی پیاز نرم شد، سیر رنده شده را اضافه کنید. بعد از 2 دقیقه آجیل مخلوط شده، رب انار، رب آلو و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. سبزی های معطر را خرد کرده یا ریز خرد کنید و همراه با ادویه ها به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را خوب سرخ کنید و سپس شعله را خاموش کنید.

در این راهنمای گام به گام طرز تهیه بادمجان کبابی، مواد متوسط ​​را با قاشق داخل بادمجان بریزید. برای تهیه سس بادمجان آماده شده، حدود 2 قاشق غذاخوری از مواد متوسط ​​را رزرو کنید.

مرحله چهارم؛ پخت بادمجان کبابی

پس از آماده شدن بادمجان ها لازم است گوجه ها را از وسط نصف کرده و در روغن سرخ کنید. سپس 2 قاشق غذاخوری بادمجان تفت داده شده و یک فنجان آب اضافه کنید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، بادمجان ها را در قابلمه بریزید و در قابلمه را ببندید تا بادمجان ها خوب بپزند.

نکات و ترفندهای درست کردن بادمجان کبابی

برای تهیه بادمجان بو داده می توانید از مغزهای مخلوط شده استفاده کنید. برای خرد کردن آجیل ها می توانید از مولینکس یا مخلوط کن استفاده کنید.

در صورت تمایل می توانید بادمجان هایی را که در فر برشته شده اند درست کنید.

برای اینکه بادمجان ها هنگام سرخ کردن روغن کمتری جذب کنند، می توانید با برس به بادمجان ها ماست بزنید.

می توانید از دانه های انار برای خوش طعم کردن بافت میوه های خشک استفاده کنید.

بادمجان سرخ شده مازندرانی و گیلانی معمولا با تفاله انار ترش و عسل درست می شود. اگر دوست ندارید طعم غذا تلخ باشد، می توانید تفاله انار شیرین یا کمی شکر درست کنید.

برای تهیه غذای بادمجان خود می توانید بادمجان را بدون پختن اضافه کنید و بادمجان را در سس مخصوص بپزید.

برای تهیه مواد اصلی بادمجان کبابی از گیاهان محلی مانند نعناع، ​​رازیانه، گشنیز و کمی ریحان استفاده می شود.

هنگام تهیه چنار پخته حتما از چنار پنی استفاده کنید.

برای تهیه بادمجان سوخاری باید از گردوی مرغوب و چرب استفاده کنید.

اگر به رب انار دسترسی ندارید می توانید از رب آلو یا رب آلوچه هم استفاده کنید.

پوست کندن بادمجان برای بادمجان پخته کاملا اختیاری است و می توانید این غذا را بدون پوست کندن بادمجان تهیه کنید.

اگر برای تهیه بادمجان تفت داده مقداری بادمجان اضافه کنید، می توانید بادمجان را برش دهید و مواد را وسط آن اضافه کنید.

برای طعم دادن به بادمجان پخته شده از یک پیمانه فلفل سیاه و پودر گلپر استفاده کنید.

برای تهیه تنکابنی بادمجان کبابی سبزیجات خرد شده، گردوی آسیاب شده، نمک، فلفل، انار و پوره گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید. سپس یک شکاف عمودی روی بادمجان ها ایجاد کنید و در روغن سرخ کنید. شکم بادمجان ها را با مواد متوسط ​​پر کنید و نصف پیمانه آب به این مخلوط اضافه کنید و صبر کنید تا بادمجان کبابی پخته و آماده شود.

برخی در دستور پخت گل کلم مازندرانی به جای رب انار از رب پرتقال استفاده می کنند.
 

  • سوشیالیست

نظرات  (۲)

  • ناصر رسولی
  • عالی بود

    میشه سایت منو حمایتی تو ساید بار پیوندهات بذاری

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی